Afcon 2024 Datesheet

afcon 2024 datesheet – Mohamed Salah heeft met een penalty in de 97e minuut een 2-2 gelijkspel voor Egypte tegen Mozambique veiliggesteld in een wedstrijd van de Africa Cup of Nations. De penalty werd toegekend na een . Iban Salvador scoorde onverwachts voor Equatoriaal-Guinea met een fraaie treffer, maar de voorsprong was van korte duur. Twee minuten later maakte Napoli-spits Osimhen met een kopbal de gelijkmaker .

RBSE Date Sheet 2024 Expected Soon, Check Latest Update on

afcon 2024 datesheet Here Are the] 2024 CBSE Class 10th Date Sheet, PDF Download Guide: Mohamed Salah heeft met een penalty in de 97e minuut een 2-2 gelijkspel voor Egypte tegen Mozambique veiliggesteld in een wedstrijd van de Africa Cup of Nations. De penalty werd toegekend na een . Iban Salvador scoorde onverwachts voor Equatoriaal-Guinea met een fraaie treffer, maar de voorsprong was van korte duur. Twee minuten later maakte Napoli-spits Osimhen met een kopbal de gelijkmaker .